28. međunarodna E.S.PKU konferencija u Zagrebu

Zajedno do snažnijeg povezivanja i učinkovitije skrbi

Zadnja izmjena: 15. listopada, 2014.

Opće informacije

Poštovani,
čast nam je pozvati Vas na 28. međunarodnu E.S.PKU konferenciju koju organiziraju E.S.PKU i Udruga za pomoć obiteljima s fenilketonurijom Hrvatske. Konferencija će se, po prvi put u povijesti, održati u Zagrebu u hotelu Westin 23. - 26. listopada 2014.

Konferencija je namijenjena pacijentima i njihovim obiteljima, udrugama pacijenata, medicinskim stručnjacima, nutricionistima, industriji, studentima i ostalim zainteresiranim pojedincima.

Konferencija se sastoji od plenarnih predavanja, prezentacija i radionica. Dijeli se na tri programa:

Godišnje E.S.PKU konferencije omogućuju pacijentima i njihovim obiteljima da se međusobno povežu, dijele iskustva, steknu znanja i najvažnije od svega da steknu prijateljstva.

Veselimo se Vašem dolasku u Zagreb!

Društevna zbivanja

Sudionike konferencije na dan dolaska, 23.10.2014. dočekuje večera dobrodošlice na 17. katu hotela Westin otkud pogled seže sve do Medvednice na sjevernom i Jaruna na južnom dijelu grada. Glazbena grupa se podrazumijeva. Gala večera s niskoproteinskim, ali i visokoproteinskim jelovnikom bit će popraćena još jednom glazbenom grupom pod nazivom „Kužiš stari moj?!“ Upoznavanje s atrakcijama Grada Zagreba bit će omogućeno sudionicima konferencije 25.10.2014., a vodit će ih iskusni turistički vodiči.

Program

23.10.2014. večera dobrodošlice 24.10.2014. otvorenje konferencije (pozdravni govori), plenarna sesija 25.10.2014. plenarna sesija
Program za delegate, pacijente, znanstvenike Razgledavanje grada Zagreba
Gala večera Večera

Smještaj

The Westin Hotel Zagreb

Gosti će biti smješteni u hotelu Westin u vrsti sobe po vlastitom izboru: jednokrevetnoj, dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili četverokrevetnoj sobi. Adresa hotela Westin Zagreb je: Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb. Hotel posjeduje parkiralište koje se može koristiti uz naplatu.

S glavnog željezničkog kolodvora do hotela vozi tramvaj broj 9. Potrebno je izaći na stanici Vodnikova s čijeg je raskrižja vidljiv hotel. S autobusnog kolodvora potrebno je voziti se tramvajem broj 5 do stanice Zagrepčanka te na toj stanici presjesti na tramvaj broj 14 ili 17 te izići na stanici Vodnikova. Sa zračne luke Zagreb može se naručiti taksi (preporučujemo eko- taxi ili cammeo taxi zbog cijene). Hotel se nalazi u centru grada Zagreba te je sve atrakcije moguće obići pješice. Oni koji ne žele pješačiti mogu se dovesti zagrebačkim električnim tramvajem do Trga bana Josipa Jelačića. Tramvaji koji voze na toj liniji s tramvajske stanice ispred hotela su: 17, 14, 12 i 13. Tramvajsku kartu moguće je kupiti na kiosku.

Registracija

Prijavni obrazac moguće je skinuti s web stranice: www.espku.org (na engleskom jeziku) i naše web stranice na hrvatskom jeziku za dnevne posjetitelje. Ispunjeni obrazac potrebno je elektroničkom poštom poslati u hotel Westin na e-mail adresu: reservations@westinzagreb.com. Upite možete poslati gđi. Tobolčević na e-mail: martina.tobolcevic@westinzagreb.com ili Udruzi za pomoć obiteljima s fenilketonurijom Hrvatske na e-mail: espku2014@gmail.com

Preuzmi obrazac za prijavu Preuzmi medicinski obrazac
Preuzmi letak konferencije Preuzmi program konferencije
Copyright © 2019, Fenilketonurija.hr. Sva prava pridržana. Web design & development: Anđelko Levak